PIM, jouw Payroll Intermediair

Advies en vergelijkingen van payroll

PIM (Payroll InterMediair) is adviseur voor bedrijven die medewerkers via payrolling willen inhuren. Bij payroll is het voor ondernemers namelijk vaak onduidelijk welk aanbod en welk payrollbedrijf het best past bij jouw bedrijf. PIM maak het graag een stuk duidelijker met heldere vergelijkingen en aanbiedingen die zowel scherp als passend zijn.

Specialistisch advies in payroll

Wanneer je niet goed op de hoogte bent van hoe je aanbieders van payroll vergelijkt, kan het gebeuren dat je de verkeerde keuze maakt. PIM kan door jarenlange ervaring in de payrollbranche en kennis van payrollaanbieders specialistisch advies in payroll verzorgen. PIM weet als geen ander wat aanbiedingen betekenen en waar vergeleken moet worden.

PIM verzorgt specialistisch advies door jouw wensen en organisatie als uitgangspunt te nemen. Door de aanbieder te selecteren die bij jou past, voorziet PIM verschillende ondernemers van het beste advies en meest aantrekkelijke tarieven.

Kopje koffie?

Wil je een kop koffie met PIM drinken om kennis te maken? Dat kan! Je kunt PIM bereiken door het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 020-225 2599.

Direct informatie ontvangen

Bel je liever zelf? Dat kan! Bel PIM op 020-225 2599.