Payroll vergelijken bij PIM: de voordelen

Aanbieders van payroll vergelijken via PIM heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel van werken met PIM is dat de tarieven op een heldere en eerlijke manier worden vergeleken. Voor ondernemers die payroll willen afnemen vergelijkt PIM onafhankelijk het payrolltarief, het payrollbedrijf of de voorwaarden waaronder gebruik gemaakt wordt van payroll.

Een vergelijking tussen payrollaanbieders wordt altijd onafhankelijk en onpartijdig gemaakt. De situatie van de klant staat hierbij centraal. Het verkrijgen van het scherpste tarief is hier van belang. Naast het vergelijken van het tarief, zijn er nog meer onderdelen waarnaar gekeken wordt.

Payroll vergelijken: de leveringsvoorwaarden

Bij het vergelijken van payroll gaat het om meer dan het tarief. De prijs is net zoals bij andere diensten of artikelen niet het enige wat telt. Als je appels koopt gaat het ook niet alleen om de prijs, maar óók om of de appels wel lekker zijn. Bij het vergelijken van payroll is dit niet anders.

Hoe verloopt de samenwerking met een payrollaanbieder uiteindelijk?

Het komt vaak voor dat payrollaanbieders kleine lettertjes in hun contract formuleren. Daarom is het belangrijk om van tevoren goed ingelicht te worden over de haken en ogen van het contract. Maar hoe zorg je ervoor dat je op de juiste manier bent ingelicht? PIM biedt hier ondersteuning.

Hoe gaat jouw payrollbedrijf er mee om als je een dag te laat betaalt?

Een zeer relevante vraag. Want het kan natuurlijk altijd dat je directe hoge boetes moet betalen en in het slechtste geval worden jouw medewerkers terug geroepen door het payrollbedrijf. “Moet het altijd zo?” Nee! Zeker niet. PIM vergelijkt payrollaanbieders ook op dit soort voorwaarden.

Wat gebeurt er als je de payrollorganisatie te laat betaalt?

EDit is een zeer relevante vraag. Het kan namelijk voorkomen dat je direct hoge boetes moet betalen als je een dag te laat betaalt. Ook kan het zijn dat het payrollbedrijf je medewerkers terugroept. Dit hoeft niet altijd zo te gaan. PIM vergelijkt aanbieders ook op dit soort voorwaarden.

Payroll vergelijken: de bedrijfscultuur

Er zijn veel payrollbedrijven bijgekomen de laatste jaren. PIM is zeker niet tegen nieuwe spelers op de markt, maar kijkt wel altijd naar wat voor soort bedrijf het is. Veel organisaties benadrukken hoe geweldig hun automatisering is, maar dit is niet waar het allemaal om draait. PIM komt namelijk ook ondernemers tegen die niet staan te wachten op hightech automatisering. De meeste ondernemers willen namelijk gewoon dat het payrollbedrijf hun medewerkers goed verzorgd en dat alles met een mailtje, telefoontje of bezoek geregeld kan worden. PIM kijkt daarom goed of de bedrijfscultuur van een payrollbedrijf bij de ondernemer past.

Meer weten over het vergelijken van payroll?

Wil je meer weten over het vergelijken van payrollbedrijven en wat PIM voor je kan doen? Neem contact op met PIM! Dit doe je door te bellen naar 020-225 2599, of door het contactformulier in te vullen.

Direct informatie ontvangen

Bel je liever zelf? Dat kan! Bel PIM op 020-225 2599.