Payroll per branche

De behoefte die er is aan payroll kan per branche verschillen. De ene branche heeft veel branche eigen regelingen zoals toeslag-uren en seniorendagen terwijl andere branches kampen met lange betalingstermijnen van klanten. De redenen om payroll af te nemen zijn dus zeer divers. Dit maakt het vergelijken van een payrollaanbieder dan  ook iedere keer anders. Elke branche heeft namelijk zijn eigen wensen en elk payrollbedrijf heeft zijn eigen krachten.

Wanneer u gebruik maakt van payroll dan wilt u natuurlijk wel dat de payroll wordt verzorgd door een gespecialiseerd payrollbedrijf. “Beste value fo money” noemt PIM dat. PIM kent de aanbieders in de markt als geen ander en weet precies welk payrollbedrijf past bij welke payroll behoefte.

Branches waarin veel gebruik gemaakt wordt van payroll:

De voordelen van payroll per banche via PIM

Payroll heeft voor iedere branche zijn eigen voor en maar ook nadelen. Zo heeft ook Ieder payrollbedrijf zijn eigen specialisme en hanteert verschillende tarieven voor payroll per branche. Je kan dus zeggen dat elk payrollbedrijf zijn eigen voor en nadelen kent. PIM weet in u branche welke aanbieder het beste tarief biedt. Naast de scherpe tarieven heeft PIM vaak al ervaring met de verschillende partijen waardoor er een goed beeld gegeven kan worden van het payrollbedrijf.

Mocht uw branche niet genoemd zijn? Geen nood, PIM heeft altijd goede payrollbedrijven in portfolio en mocht u een totaal nieuwe branche hebben voor ons, een waar wij nog niet eerder actief in zijn geweest?Op dat moment zoeken wij natuurlijk tot op de bodem voor u uit.

Meer weten over payroll voor u branche?

Wilt u meer weten over de voor en nadelen van payroll per branche? Neem dan gerust contact op met PIM en wij lichten u geheel vrijblijvend voor over de mogelijkheden in uw specifieke situatie. Meer over de werkwijze van PIM lees hier…

Direct informatie ontvangen