Maatwerk payroll vergelijken bij PIMHet vergelijken van maatwerk payroll

PDe meeste payrollbedrijven geven aan dat het opstellen van een offerte maatwerk is. Echter, is vaak alleen het tarief maatwerk. De rest van een offerte is puur een ingang om een afspraak te kunnen maken. De basis voor het gevraagde tarief is meestal het aantal medewerkers dat op de payroll komt te staan.
Om het maatwerk van verschillende payrollaanbieders goed te kunnen vergelijken dien je al snel op afspraak te gaan bij verschillende payrollbedrijven. Als je dit zelf doet, kost het veel tijd. Ook is het, als je niet over de juiste kennis beschikt, ingewikkeld om zelf een vergelijking tussen payrollaanbieders te maken. Waar moet je bijvoorbeeld op letten bij verschillen in een cao? Waaruit is het payrolltarief opgebouwd? Hoe kan het dat de ene aanbieder een lager tarief hanteert dan de andere? PIM biedt hulp bij het vergelijken van maatwerk payroll.

Zoek je een maatwerk payroll oplossing?

Beschik je zelf over weinig kennis met betrekking tot payroll en geef je het vergelijken van aanbieders liever uit handen? PIM vergelijkt maatwerk payroll voor jouw onderneming, weet exact waar je op moet letten én hoe je een eerlijke vergelijking van payrollaanbieders maakt.
Wil je graag met hulp van PIM een vergelijking van maatwerk payroll maken? Neem contact op door te bellen naar 020-2252599 of door het contactformulier in te vullen. Ook vind je meer informatie over het vergelijken van payrolltarieven en -aanbieders door onze webpagina te bezoeken.

Direct informatie ontvangen

Bel je liever zelf? Dat kan! Bel PIM op 020-225 2599.